Pogoji uporabe

Načela o varstvu podatkov Metabowerke GmbH

Metabo (in Metabowerke GmbH) vas pozdravlja na spletni strani Metabo in se veseli, da se zanimate za podjetje in proizvode.

Varstvo podatkov in informacij sta del splošnih pogojev našega podjetja. Dolžnost varovanja podatkov je za nas resna naloga. Naša stran je zasnovana tako, da uporablja, zbira in obdeluje najmanjšo mogočo količino osebnih podatkov.

Ta načela o varstvu podatkov lahko natisnete in jih preberete kasneje ali pa jih shranite. Načela o varstvu podatkov lahko tudi namestite in shranite. Nahajajo se na povezavi http://www.metabo.si/index.php?id=27725.

Pridobivanje, obdelovanje in uporaba osebnih podatkov

Metabo zbira, obdeluje in uporablja osebne podatke v skladu s pravili o varstvu osebnih podatkov. V kolikor uporaba osebnih potakov ni dovoljena, jih Metabo uporabi samo v primeru posebnega pisnega soglasja osebe, ki jo podatki zadevajo. Ko obiščete našo spletno stran, iz tehničnih razlogov shranimo podatke vašega spletnega operaterja, strani, s katere dostopate, Metabo strani, ki ste jih obiskali ter datum in čas obiska. Te osebne podatke potem, ko jih prenehamo uporabljati, izbrišemo. 

Osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo samo v primeru vaše privolitve, npr. za registracije, poročila ali pogodbe.

Vaše podatke izbrišemo, ko je pogodba dokončana ali potekla. Osebne podatke, ki jih moramo hraniti za pravne namene in v zakonskih rokih, zaklenemo.

Obdelava (posebej posredovanje) in uporaba osebnih podatkov (za posebne namene)

Metabo obdeluje in uporablja vaše osebne podatke samo na področjih, kjer se to zahteva: v primeru tehničnih zahtev spletnih strani ali v primeru osebnega povpraševanja.

Brez vaše odobritve osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim strankam.

Varnost

Metabo spoštuje posebne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred dostopom nepooblaščenih oseb, manipulacijo, izgubo, poškodovanju ali nepooblaščenemu razkritju.

Ta varnostna merila se nenehno izboljšujejo in sledijo tehničnemu razvoju.

Vaša izbira.

Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo kot del okrožnic z vašo privolitvijo, v anketah in nagradnih igrah v zvezi s proizvodi, dokler so informacije potrebne za dokončanje ustreznih aktivnosti. Udeležba pri takih aktivnostih je prostovoljna. V okviru okrožnic z vašo privolitvijo, Metabo zbira, hrani in uporablja vaš elektronski naslov za pošiljanje okrožnic. V kolikor ne želite več prejemati naših okrožnic, se lahko kadarkoli odjavite.
Vaš elektronski naslov je takoj izbrisan. Možnost odjave vam ponudimo ob vsakem izidu okrožnice. V primeru udeležbe pri nagradnih igrah zbiramo, obdelujemo in uporabljamo samo osebne podatke, ki so nujno potrebni. To vključuje vaše osebno ime, naslov, telefonsko številko in elektroski naslov, da vas lahko obvestimo o pogojih tekmovanja in vam pošljemo nagrado. Za namene nagrajevanja, posredujemo vaše osebne podatke podjetju, ki je odgovorno za pošiljanje nagrad. Vaši podatki so izbrisani, ko je tekmovanje končano in so nagrade odposlane. Osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo v anketah o proizvodih.

V kolikor ne želite, da zbiramo vaše osebne podatke, nas lahko o tem kadarkoli obvestite. Ustrezne podatke bomo takoj izbrisali.

Vašo privolitev k uporabi vaših  podatkov lahko kadarkoli prekličete tako, da nam pošljete e pošto na naslov info@metabo.de, nas pokličete na telefonsko številko +49(0)7022/72-0, nam pišete na naš naslov ali nam pošljete fax na številko +49(0)7022/722595.

Za več informacij obiščite strani, kjer so bili podatki zabeleženi.

Pravica do obveščanja

Vsak trenutek lahko od nas brezplačno zahtevate svoje osebne podatke, ki so v naši bazi. Tako prošnjo nam lahko pošljete na e-poštni naslov: info@metabo.de, nas pokličete na telefonsko številko: +49(0)7022/72-0, nam pišete na naš naslov ali nam pošljete fax na številko: +49(0)7022/722595.

Kontakt

Za pritožbe in pripombe v zvezi s postopanjem in koriščenjem vaših osebnih podatkov, se obrnite na naše varnostne inženirje. Vedno smo veseli vaših predlogov.

Trudimo se za popolnost podatkov, v primeru morebitnih nepravilnosti jih bomo na vašo željo popravili.

Metabowerke GmbH inženir za varstvo podatkov

Metabowerke GmbH
Postfach 1229
D-72602 Nürtingen

Zunanja napotila 

Spletne strani Metaba lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih dobaviteljev;

ta izjava o varstvu podatkov se ne navezuje na spletne strani leteh.


Išči

Product Catalogue

It´s no coincidence when you come across developments in a Metabo tool that you won`t find elsewhere - and always based on those same criteria that make a Metabo stand out from crowd: power and efficiency, safety, and a long useful life. ...more