Novice: Metabo Slovenija

Tukaj najdete zadnje novice o podjetju Metabo in naših blagovnih znamkah, prav tako stisnjene (zipp) slikovne in podatkovne datoteke, ki vsebujejo vse novice. Da bi naložili te datoteke, kliknite na znak "download".
: Metabo Slovenija

RSS storitve

Če vam je na voljo "RSS feed reader", zadnje novice lahko poiščete tudi v  "RSS-Feed".

RSS stoji za "Really Simple Syndication". RSS tehnologija omogoča naročanje na posamezne vsebine spletne strani. Metabo išče in zbira vse zadetke v naslovih in besedilih, skupaj s pripadajočimi povezavami, ki se pojavljajo v dnevnih objavah - tako ste lahko tudi vi vedno dobro obveščeni.


Naš "RSS feeds" lahko uporabljate z različnimi spletnimi brskalniki. Preprosto kliknite z miško na znak "RSS" na tej strani ali znak na desni strani navigacijske vrstice.Tu smo navedli nekaj spletnih brskalnikov, ki podpirajo RSS:


    * Firefox - Windows, Mac OS, Linux
    * Microsoft Internet Explorer from Version 7 - Windows
    * Opera from Version 9 - Windows, Mac OS, Linux


Išči

Metabo izdeluje električna orodja za  zahtevne uporabnike danes - tiste, ki hočejo biti prepričani, da bodo orodja lahko uporabljali tudi jutri. Visoki standardi, ki jih Metabo izpolnjuje, so ponesli dobro ime po vsem svetu, v več kot 100 držav. S svojimi podružnicami in lastno servisno mrežo, je Metabo zanesljiv partner vsem trgovcem, ki zahtevajo nekaj več.